TECTA | Algemene Voorwaarden
908
page-template-default,page,page-id-908,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Algemene Voorwaarden

Op alle door TECTA vof te verrichten werkzaamheden conform SBI 71.12 “Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies” is ‘De Nieuwe Regeling 2011’ (hierna: DNR 2011) van toepassing. De opdrachtgever wordt geacht de DNR 2011 met eventuele bijlagen te kennen. De DNR 2011 is op de website nlingenieurs.nl/dnr geplaatst en is daar eenvoudig te raadplegen, te printen en te downloaden. TECTA zal de opdrachtgever, indien hij daar uitdrukkelijk om vraagt, direct kostenloos in het bezit stellen van de DNR 2011 en eventuele bijlagen.

Op alle met TECTA vof gesloten overeenkomsten en werkzaamheden conform SBI 68.32 “Beheer van onroerend goed” zijn de Algemene Voorwaarden Beheerovereenkomst TECTA van toepassing. De opdrachtgever wordt geacht de Algemene Voorwaarden Beheerovereenkomst TECTA te kennen. De Algemene Voorwaarden zijn in de PDF hieronder te raadplegen, te printen en te downloaden. TECTA zal de opdrachtgever, indien hij daar uitdrukkelijk om vraagt, direct kostenloos in het bezit stellen van de voorwaarden en eventuele bijlagen.

Algemene Voorwaarden TECTA beheer